dimarts, 11 d’agost del 2009

Dificil post

Veureu que aquest post tindra faltes dortografia addicionals a les normals.

Les raons son dues. Tinc un teclat raro (turc) i hi ha lletres en llocs extranys (en el lloc de la i hi ha un ı, ı no parlem dels accents , els signes de puntuacio, d'acord?), a mes, l'internet es de pago i no tinc gaire temps per a correccions.

En primer lloc: Bon dia des de İstambul (la i majuscula es aıxı de rara, no se on es la normal...), ha estat un viatge interessant fins ara. Que s'ha fet? A grans trets: sobrevıure a frança (malgrat els francesos, com sempre), passar per Italia, incloenthi Torino (un camping horrible), Mila (Els xinos sadapten molt be i fan unes pizzes increibles) i Venecia, la ciutat Port Aventura (Crec que la unica ocupacio dels venecians es el turisme, i et dona tota l'estona el feeling de parc tematic), amb fins ara la dormida mes punky (detalls s'expliquen en persona, mıllor)

I despres un creueret fins a grecia. Que decepcıonant que es grecia. Especialment la seva xarxa de trens. Altament trista. Algun dia vui visitar grecia en serio, pero un interrail no sembla la millor via, crec...

Ah, i no oblidem un breu pas per Sofia, capital bulgara. El pais europeu on millor es menja per menys peles. Llastima que encara no els hi hagi arribat l'euro i compliqui una mica la historia...

İ en fi. Aqui em trobo, en un petit hostal centric de l'antiga constantinoble, passantme dels horaris que he pagat dinternet i, deu em perdoni, planificant les proximes nits, a un lloc on no em ve de gust dormir, pero que caura per exigencia horaria (trens) i no vui dormirhi punkament de cap de les maneres.

Heu estat mai a Bucarest?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada