dimecres, 20 de maig del 2009

Moltes coses?

De vegades recomforta:



En fi, comencem:


No ho he dit, però he començat a treballar. Exactament no sé si puc explicar què fai al 100%, així que em curaré en salud i diré lo bàsic:

php

Cert, odio el php, i?

De fet, estic començant a descobrir com treballar amb php sense que tot sigui un infern, i... no m'ha canviat molt la opinió. Bàsicament es necessita disciplina per no tenir pressa i fer les coses correctament. Coses com Xdebug ajuden, sens dubte... He descobert un munt d'eines friquis que funcionen amb el meu entorn preferit de programació: Eclipse.
  • XDebug: Brutal, un debugador PHP per debugar línea a línea, com estavem acostumats a fer-ho al Visual Studio (Però al debugador de l'eclipse, que m'agrada lleugerament més). Simplement orgasmic poder veure com l'infern PHP es fa una mica planer!
  • Pear, una mena de apt-get per a extensions de php, curiós.
  • Phing. Simplement... una fricada innecessària, al meu gust. Podem discutir ampliament la seva utilitat però... calia? És un reemplaçament per al makefile... on els fitxers són escrits en xml, cosa correcta i "multiplataforma" "gràcies" a que funciona.... mitjançant el CLI de PHP (o sigui... com cshell, però en PHP, la jóstia). El seu argument contra ANT és que... ANT és el mateix que ells (exactamtent) però basat en Java en comptes de PHP, i tothom sap que és molt més freqüent tenir un interptret de shell de PHP instalat que no una maquina virtual de java, oi???? [Ultima part llegir en to d'ironia]
En fi, molt d'aprenentatge. Avui hem discutit també sobre WOW [aka world of farm] i alternatives [per gent amant del pvp s'ha decretat que es dediquin al GW o al WAR].



Però no faré un post basat en estrés només parlant de la feina. Si la feina és relax comparada amb fer un semestre amb una assignatura menys de lo normal!

La setmana que bé és "la setmana guai". On tots els projectes de totes les assignatures han decidit fer la entrega de la pràctica més forta. Sigui perqué Gràfics només té un projecte, o el projecte de Gràfics val tota la assignatura [per cert, està quedant molt bé i necessitarem testers per els últims 2 dies... qui arrecla res amb 2 dies de test? ningú! Interessats, parleu amb mi], tenim fins hi tot el projecte penjat a la forja!

També podem parlar de Arquis... Diguéssim que és una assignatura de fons... 1 examen (si no més) per setmana fa que un acavi mentalment esgotat. Si a més toca optimitzar absurdament un codi un acava tenint la sensació de cerbell escorregut (al pal esponja). Suma-li el tema de "fer una memòria" i ja està esgotat.

No oblidem, per això, la estrella de la burrocràcia. Les pràctiques de IA serien segurament interessants si no fós per què gastem més temps fent actes i POLLADES (en majúscula) per l'estil que en la pràctica en sí. En fi... que hem fet un programa que distingeix (amb un 100% d'acuresa en els nostres tets) el idioma d'un text donat! Estem fent ara un filtre d'Spam! I hem fet un competidor decent del dilema del presoner i... estem fent un jugador de Rock Paper Scissors Lizard Spock!

Ara que hi penso, vaig anar a vere la peli d'Star Trek i no ta gaire malament... i un dia tocarà anar al burguer king per tenir la fricada (un ninotet de l'spock molt mono jejejeje...)

En fi, no crec que hagi parlat de tot (ei, dilluns és el dia de l'orgull friqui i al CRUAB organitzem coses... i jo en sóc tresorer i a sobre em toca organitzar un torneig suís!) però de moment em donc per satisfet. Bona nit i... bé, bona sort, no?




Edit: ho sé, el primer video no va. Youtube no és el mateix des de que es preocupen per el copyright ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada