dijous, 25 de setembre del 2008

Existeix vida fora de la UAB?

Molt bon dia, primer de tot m'agradaria aclarar una (o 2) cosa del Death Magnetic:

  • És el ...And Justice for All accelerat (han retrocedit uns 20 anys)
  • Està molt guai
  • Té una qualitat de só péssima, per el nivell que se suposa que ha de tenir, i els que l'han masteritzat són uns nabos




Aquest video es veu la diferència de "qualitat" quan es compara la versió en CD amb la que els hi van donar als del Guitar Hero (amb un so molt més definit), hi ha monzón d'articles sobre el tema (link 1, link 2)


Ja estàs del mail divulgatiu?

No, encara no, ara em toca analitzar...


SPORE!

D'acord, primer de tot: Senyora no accepti imitacions! Vol dir que l'espore té un dels mecanismes anticopia més putes de la história: 3 instalacions màxim, a partir d'aqui, a pregar-li a EA perquè te'l deixi tornar a instalar (o baixar-te un crack i no poder accedir al contingut on-line).

Controvèrsies a part, us trovareu amb 2 tipus d'anàlisi del joc:
  1. La fase de celula està bé, però és molt curta, la de criatura és molt dolenta perquè no aprofundeix, idem tribu, idem civilització, idem espai. Per tant, el joc és dolent
  2. Aquest joc és una passada, pots fer tot el que vulguis, et sents déu amb ell, etc, etc...
Fanatismes, vaja...

Jo crec que tots tenen raó

Si no has de dir res interessant, no ho diguis.

És que m'aburreixo

Ho entenc. Per on anava? Ah si, que ni una ni l'altra (obviament) o part de les 2. Si, hi ha jocs RTS millors que la fase de Tribu, sens dubte, però aquí vé la gràcia de que el joc sigui per a CASUAL GAMERS o sigui, jugadors casuals, que juguen MOLT DE TANT EN TANT. Aquest joc és molt més semblant als sims del que es vol reconéixer (i moltes crítiques que li he sentit hi són aplicables també), i davant d'això, us deixo amb una frase del Will Wright (el creador): "Prefereixo tenir les "males" critiques [8] i les ventes dels Sims, que no les bones crítiques [9.5] i les ventes del Half-Life 2". Enveja majoritàriament.

Has dit alguna cosa interessant?

I tu? ¬¬

Dir no, però fer si, t'he distret! :D

Eso, que és un joc que si hi jugueu molt us l'aburrireu, però no s'ha d'agafar i/o analitzar com un joc corrent, no és un joc corrent. És una juguina. Vol dir, et deixa molta llivertat, i per a fer això, fa sacrificis, no et posa els "reptes" que el jugador "hardcore" espera. En fi, que per gustos, els colors...


Canviem de tema?


Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale... A vere, jo havia posat un títol per alguna raó...

ZASCA!


Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!

És que el Berto diu que... (link 2) **

D'acord, d'acord...

Volies parlar de la uni.

Merci.

Pos si, la uni, aquesta cosa tan bonica que per un pobre mortal com jo va començar dilluns passat, només per ser interrompuda dimecres... Es veu que aquest any no sortiré d'aqui ni per dormir: entro a les 9 cada dia (menys l'important: divendres) i surto... quan s'ha post el sol, això de treballar al migdia mata... Com a mínim faig assignatures guais:
  • Teoria de la Codificació: codificar coses perquè no es perdin en una comunicació, utilitzem atenció, polinomis dintre de Z modul m, coses com veieu xules xules (Matemàtica discreta)
  • Seguretat Computacional: Ehmmmmmmmmmm encriptacions (més matemàtica discreta)
  • IA!!!!!!!!! (els profes no els hi surt de la "gallina nueva, medianamente crecida" començar encara, així que no se de que va exactament)
  • Les obligatories tocaperes de tota la vida (SS i Arquitectura de computadors o "Arquis")
  • I Grafics!!!! Jujuuuuuuuu, a fer res del que em diuen per fer coses més guais :D
Amb tot, i com us imaginareu ZASCA! tenint totes les hores del migdia desplaçades, i buscant-me espais al matí per VTESejar com un mamó (m'he fet 2 punts i he perdut per què encara no sé jugar del tot b!) acavo a les tantes i em passaré la vida fent pràctiques a males hores...

I tot això sense parlar de la carpeta del estudiante aquesta tocapilotes de SS (hem d'anar entregant dossiers demostrant que hem après el que ens ensenyen... ejem...)

I per fer més el friki, agafes un llibre de la biblio

GPU Gems, en guiri utèntic, i un troll a la portada... MOLA :G


Fale, pos que fem per als que llegeixin el post senser? Un pin, o un sugus?

No sé, no crec que es dongui la ocasió xDDDDD

Éj que ets má pesau quan vols...

** Ho sento, no aconsegueixo penjar els videos de la 6a aqui, però algún dia...

1 comentari: